dijous, 23 de juliol del 2009

Fem servir el nostre cervell?

És molt clar que no fem servir el nostre cervell. El cervell és un orgue amb unes possibilitats immenses i en fem servir només una mínima part.

Un dels motius que, ara aviat farà un any, em van fer decidir a començar aquest blog fou el fet que m'adonava que estava perdent moltes facultats intel·lectuals. L'edat no perdona i ens anem rovellant, poc a poc, però sense aturador. Per això vaig pensar que si m'obligava a escriure sovint alguna cosa, encara que fos ben intranscendent, sempre m'ajudaria a que el meu cervell no s'acabés de rovellar del tot.

Mai he tingut bona memòria, però sí que tinc altres virtuts. Els experts diuen que hauríem de procurar millorar les coses bones que tots tenim i adquirir-ne de noves, sobretot aquelles que sabem que tenim poc desenvolupades. Per això es recomana fer exercicis i han sortit moltíssims jocs que ens ajuden a assolir aquesta fita.

Segurament que a internet en trobaríem un fotimer i la veritat és que no m'he dedicat a buscar-ne. Però sí que he trobat una pàgina que m'ha semblat prou interessant per començar els meus exercicis particulars. És la següent:

http://portal1.lacaixa.es/Channel/Ch_Redirect_Tx?dest=1-85-10-01000000

Ara que faré vacances penso passar-m'hi unes bones estones i penso buscar-ne de noves.

Bons exercicis!

 

Etiquetes de Technorati: