dijous, 1 d’octubre del 2009

Nens "amb problemes" (2)

 

Continuant amb el tema d'ahir, avui voldria recomanar un llibret molt pràctic i que està molt relacionat amb el que escrivia ahir. Els autors són Àngels Ponce i Miguel Gallardo. Trobareu tota la informació a la següent pàgina web

http://que-le.blogspot.com/

Què li passa a aquest nen? és un llibre-guia especialment indicat per a pares, mestres, cuidadors i totes aquelles persones que es relacionen amb nens que pateixen alguna discapacitat o la viuen de prop, en germans, amics o companys d'escola. El llibre és molt il.lustratiu i pedagògic i aconsegueix explicar de forma entenedora els límits i el comportament d'aquests nens, amb exemples senzills a l'abast de lectors de totes les edats.


El llibre està especialment indicat per a adults que tracten amb nens amb discapacitats i amb els seus germans, o petits que per la seva relació familiar, d'amistat o qualsevol altre vincle social es relacionen amb nens que pateixen alguna alteració . El seu format i estil semblant a un llibre infantil, ajuda als més petits a compartir la seva lectura i els dibuixos amb els grans.
Aquest llibre ha estat guardonat amb el Premi de la Crítica de la revista Serra d'Or 2006 a l'apartat Coneixements-juvenil, així com una menció especial en els premis Junceda.

Etiquetes de Technorati: