dissabte, 28 de novembre del 2009

Poca feina i mal feta.

Fa una mica de vergonya llegir notícies com la que llegíem  fa pocs dies sobre l'aeroport Lleida-Alguaire.  Després de mesos de parlar-ne i després de totes les proves pertinents, fixaren la data d'obertura per abans de Nadal. Ara resulta que falten permisos. Exactament "una autorització aèria i unes publicacions de caràcter internacional, imprescindibles per obrir".

D'això jo en dic mala gestió. Si en fos el responsable em produiria vergonya. Poca feina i mal feta, podríem dir-ne també. El govern català tampoc té tants aeroports per gestionar, dic jo! I un que n'estrena i del qual en té la total responsabilitat ja comença gestionant-lo malament. Ens queixem d' AENA ( i amb raó) i de Madrid, però aquí no sabem fer les coses gaire més bé i ja estem acostumats a nyaps d'aquest calibre (carreteres, túnels, cinturons, metro.... Els exemples serien molts i no cal enumerar-los perquè són al cap de tothom.

A hores d'ara no se sap exactament quan obrirà, quines companyies hi operaran, quin objectius reals (sense voler fer volar coloms) tindrà aquest aeroport. Estem una mica tips de les paraules reiteradament incomplertes del conseller Nadal, que ha dit vàries vegades que obriria abans de Nadal. Us sembla correcte que una obra d'aquesta envergadura no pugui obrir per falta d' un permís? No sabien quins permisos feien falta? D'això en podem dir gestió? Per gestionar un país, abans s'ha de saber gestionar la pròpia casa i el tripartit ha donat  la sensació de paràlisi per falta d'objectius comuns. Cada conselleria va al seu aire i un conseller en desdiu un altre com passa sovint. El que dèiem: poca feina i encara mal feta.

Etiquetes de Technorati: