dijous, 8 d’abril del 2010

Les cadenes d'internet.

Voldria agrair a totes les persones que m'han enviat cadenes durant tots aquests anys ja que, gràcies a vosaltres:


1: Ja no prenc Coca-Cola des que vaig descobrir que el fan servir per treure la tosca dels wàters.
2: Ja no vaig al cinema perquè tinc por de seure sobre una agulla infectada amb el virus de la SIDA o alguna altra marciana malaltia.
3: Faig pudor perquè ja no uso aquell desodorant que em pot provocar càncer.
4: Ja no estaciono el meu cotxe en cap estacionament perquè tinc por que em donin una mostra gratis de perfum per adormir-me i robar-me.

5: Ja no contesto el telèfon perquè em poden demanar bestieses i després tindré un rebut infernal amb trucades a Uganda, Singapur o Tòquio.
6: Ja no prenc begudes en llaunes per por d' enverinar-me amb orina de rates.

7: Quan surto a una discoteca ja no miro a ningú doncs tinc por que em portin a un hotel per drogar-me i després treure'm un ronyó per vendre'l al mercat negre, i em deixin mort en una banyera.
8: Vaig donar tots els meus estalvis al compte d'Amy Bruce, una pobra nena que va estar malalta més o menys 7.000 vegades. (Què estrany que aquesta nena tingui sempre 8 anys des de 1995).
9: El meu GSM Nokia gratuït mai va arribar; ni les entrades que he guanyat per unes vacances pagades a Disneyland; ni el meu portàtil.
10: Vaig afegir el meu el meu nom entre altres 3000 per a una petició i vaig salvar una mena d'esquirols en perill.
11: Vaig poder saber 287 vegades que MSN Hotmail esborraria el meu compte si no reenviava el missatge.
12: He acumulat 3800 anys de mala sort (més o menys) i he mort 107 vegades per totes les cadenes que no he reenviat a 8772 persones.

13: Hauria de tenir no se quants rebuts doncs des del 1r d'agost el Messenger no és gratis.
14: Vaig estar enviant no sé quantes vegades aquest correu pressionant  f6 o f8 al final. Llavors el nom de la persona que m'estima apareixia en lletres grosses.
15: No he acceptat ni obert cap correu en aquest últim mes per por que m' entri un virus infernal que em destrueixi la memòria zero del meu disc dur (com si això existís), i vaig gastar més de 50.000 € en neteja de virus del meu PC.

16 : Vaig intentar 87 vegades per tal que la meva icona del Messenger es tornés blava (cosa que mai passà).
17: Vaig deixar de menjar pollastre i hamburgueses perquè no són més que carn d' engendres horripilants sense ulls ni plomes, cultivats en un laboratori.
18: Tampoc vaig anar més a McDonald's per no menjar hamburgueses fetes amb (a més de la carn del punt anterior) una mena de cucs mutants.
19: No compro llet en envasos tetrapack, ja que ha estat reciclada no sé quantes vegades.
20: Ja no trec diners dels caixers perquè em poden posar una pantalla falsa que em fa creure que s'ha empassat la targeta i després em buiden el compte.
.
A tots MOLTES GRÀCIES. Tot això m'ha canviat la vida!!!
.
IMPORTANT: Si no envies aquest mail a almenys 8.500.000 persones en els propers 3 segons, un dinosaure morat que canta vindrà a menjar-se  la teva família demà cap a les 5:34 pm, i en sortir de la feina un colom defecarà sobre el teu ull, deixant-te cec.


. Qualsevol semblança amb la realitat és .... vertadera!!!!

 

Etiquetes de Technorati: