dijous, 20 de maig del 2010

M&M: Millet-Montull i viceversa.

Millet- Montull o Montull -Millet. Una parella més que perfecta: plusquamperfeta per fer estafes a tothom. Van saber fer tot el muntatge tan ben fet que s'ha tardat anys i panys en descobrir-se.

Només una pregunta: Per què aquesta parella no ha anat a la presó? Algú me la podria contestar? Suposo que sí. Més d'un ens la podria explicar i em sembla que jo mateix la sabria explicar...

Millet i Montull no han anat a la presó perquè en aquest país la justícia arriba a uns nivells de corrupció força notables i sap mirar cap al costat que correspon. Quan hi han coses que interessen, surten a la llum en el moment que els sembla millor. Quan les coses no toquen, queden a l'oblit o a l'obscuritat.

Montull i Millet no han anat a la presó perquè si comencen a parlar quedaria massa gent retratada. I això no interessa. Sembla que no interessa a ningú. I així estem: contents i enganyats.

Però espero que les coses aniran sortint poc a poc. Llàstima que, entretant, ells segueixen fent la seva vida. No la vida de sempre, és clar (això ja seria massa). Però segueixen fent barrabassades amb una cara-dura com el ciment.

I, entretant, els senyors jutges del TC van jugant amb tot un país!

 

Etiquetes de Technorati: