dilluns, 5 de juliol del 2010

Aneu-vos-en a fer punyetes!

Sí, per a mi ja us en podeu anar a fer punyetes, polítics catalans! Som on som, ens han pres el pèl fins a l'infinit, ens clavat una bufetada al mig de la cara....i ara resulta que discutiu per una pancarta.

Que si ha de dir o no ha de dir... Que si el Presi ha d'anar al davant o al darrere... Que si la meitat de pancarta amb text i l'altra meitat sense text... Que si la bandera catalana vol dir això o allò....

Aneu-vos-en a fer punyetes!!!. Si davant d'un moment tan greu i crucial com aquest no sou capaços de posar-vos d'acord i si no sou capaços de veure que depèn molt de vosaltres que el nostre país i la nostra Nació Catalana  (sí, la NACIÓ CATALANA existeix, tant si volen com si no, aquests jutges caducats) faci un pas endavant no teniu dret a representar-nos. Almenys jo no vull ser representat per vosaltres. No n'hi ha cap de vosaltres que em representi dignament i de forma valenta i clara.

A Madrid, uns us abaixeu els pantalons i acoteu el cap cada cop que els vostres amos us diuen què heu de dir, quan ho heu de dir i com ho heu de dir... Altres parleu un llenguatge diferent del que parleu a Catalunya. Altres, només parleu -allà i aquí- contra Catalunya; altres només hi sou per a  buscar burina i mirar d'espatllar-ho tot... A Catalunya no sou capaços de posar-vos d'acord en res fonamental... I així ens va!

Entretant, en cada bugada anem perdent un llençol i ens seguiran prenent el pèl fins a la fi del món. Tenim força i no sabem ni volem fer-la servir. Ens tenen més por del que ens pugui semblar, però mentre ens vegin desunits ells guanyaran sempre, retallaran sempre, i munyiran la mamella també sempre.

I sabeu què us dic?  Que jo ja n'estic tip i que tots plegats us en aneu a fer punyetes!

Etiquetes de Technorati: ,