dijous, 2 d’octubre del 2014

Espanya exporta testosterona a Catalunya










Agents de la Policia Nacional (divisió antidisturbis) arribats des de Valladolid, La Corunya, València,  Oviedo i d’altres punts d’ Espanya han arribat a Catalunya. No és la primera vegada. El mes de maig passat ja van arribar tres-cents efectius d'aquesta unitat especial de la policia espanyola. Es van instal·lar a Calella, amb el propòsit de 'donar seguretat a les dependències estatals'. Ara n’han arribat entre 400 i 450 “para reforzar la seguridad en los edificios del Estado en caso de que se produzcan incidentes". Ja ho veieu, quilos i quilos de testosterona pura!!
També diuen que arribarà l’exèrcit per ajudar el personal d'Adif a extreure l'aigua que s'acumula a l'interior del túnel del tren d'alta velocitat a Girona. La Unitat Militar d'Emergències (UME) ha activat fins a 84 soldats, que es traslladen a la ciutat amb trenta vehicles, entre els quals n'hi ha d'específics per poder arribar a bombejar aigua a grans profunditats. Més testosterona!
Amb una diferència, però: uns bombegen i els altres, a vegades, bombardegen. Per a les dues coses es veu que es necessita testosterona. Molta testosterona…
Fins que “los edificios del Estado” no estiguin en perill jo enviaria als policies a treure aigua de l’estació de l’ AVE de Girona. Amb bombes d’aigua. No pas de les altres…
I quan convingui (que no crec que sigui necessari perquè els catalans som molt pacífics) ja faran aquesta altra feina que veieu aquí a sota.