dimarts, 25 de novembre del 2008

Els valors dels "nostres" nois i noies.

Ja sabeu que treballo en un taller de discapacitats psíquics. Entre les moltes coses bones que fem i la molta bona feina que es fa al taller és la dels tallers.

Treballem molt: Envasem ferreteria, fem cortines i persianes, fabriquem alvèols per a fruita, planters d'oliveres, etc  Entreu a la web del taller i veureu tot el que fem http://www.acudam.com/

Però no tot és treballar. Els nois i noies fan esport, fan tallers de diverses coses, fan cursets i mirem que hi hagi un bon equilibri educacional. Algun dia ja us explicaré més extensament tot el que fem.

Avui us voldria regalar tota una sèrie de frases que els nois i noies han aportat al taller  d' "EDUCACIÓ EN ELS VALORS". 

"Jo trobo la felicitat amb els companys".
"Em fa feliç poder anar a Llavorsí, a Port Aventura... amb la meva germana, cunyat i nebot".
"La felicitat es troba ajudant els demés".
"Sóc feliç amb la música, gaudeixo cantant i escoltant-la".
"Yo soy feliz compartiendo el tiempo con mi madre y con José".
"Sóc feliç quan puc ajudar a la meva mare".
"Estic feliç quan guanya el Barça".
"Sóc feliç quan puc estar a casa amb la mare".
"Em fa feliç jugar a bitlles i venint a treballar".
"La felicitat la puc trobar en moltes coses: anant de vacances, estant amb la família, al cinema, etc. Uns dies ho seré més i altres menys però sempre intento ser feliç".
"La felicidad la tengo cuando estoy con mi familia, trabajando en los viveros, cuando cocino y cuando voy a las fiestas de mi pueblo en Navarra".
"Sóc feliç estimant els meus pares i quan la meva germana i cunyat em fan un regal".

Potser n'hauríem d'aprendre tots d'aquestes aportacions. I que penséssim una mica si els valors que la nostra societat ens ofereix van cap aquesta direcció.