dimarts, 16 de desembre del 2008

Els invents….amb gasosa!

M’han explicat d’un taller de minusvàlids, -que no és ACUDAM-,  que han volgut innovar aplicant un pla de millora de la qualitat.

La gran millora que se’ls ha acudit (suposo que seguint les línees mestres d’un pla d’aquests tant moderns) ha estat suprimir les festes d’aniversari dels nois perquè n’hi havia massa. A partir d’ara se celebraran els darrers divendres de mes, agrupant els de tot el mes.

Com podeu suposar, els aniversaris, fins ara se celebraven a la manera tradicional: galetes, algun refresc, cançons i abraçades i petons. Si alguna cosa els agrada a aquests nois i noies és celebrar coses. Per tant, a partir d’ara se senbten força defraudats i surten dient que no se celebra la seva festa.

A vegades volem ser massa moderns i volem fer moltes innovacions : apliquem mètodes de treball revolucionaris (i no ens adonem que només serveixen per omplir papers i planilles), etc

A mi em sembla que algunes innovacions estan bé però que els invents val més fer-los amb gasosa.

Nota: Aquesta entrada ha estat modificada posteriorment. No em devia explicar bé o se'm va interpretar malament. En demano disculpes i espero que, amb les matitzacions que he fet, tot quedi més clar.