dilluns, 28 de febrer de 2011

Lo saben aquél…?

28febrero2011

José Luís Cortés és un dibuixant molt conegut en el món eclesial perquè, sobretot, dibuixa temes d’església des d’una vessant força crítica, però al mateix temps molt tendra.

Avui us vull recomanar una pàgina on cada dia hi trobareu un dibuix seu. Es diu EL HERMANO CORTËS i us ben asseguro que us hi divertireu i a la vegada us farà veure que hi ha una visió diferent de la fe, de l’església, de les persones, del món i de Déu. Perquè parla molt de Déu i fa parlar molt a Déu. I us ben asseguro que el déu d ‘en CORTËS no és el Déu que estem acostumats a escoltar, el Déu que ens van ensenyar i el Déu que imaginem moltes vegades. No és aquell ésser llunyà, seriós, amb cara severa i jutge implacable. Tot el contrari: és un ésser tendre, misericordiós, humà, senzill i proper.

Una pàgina per gaudir-hi tant si som creients com si no ho som.

3 comentaris:

magazine.cat ha dit...

Hola Jaume gràcies per participar al sorteig. Quan vaig veure que eres de Mollerussa em vaig recordar de quan era una mica més jove, i passava els caps de setmana al Big-ben i als nombrosos pub de la població, amb el companys.
Aniré visitant el teu bloc per llegir-lo.

Salutacions.

Jaume Pubill ha dit...

Hola: Pots tornar a Mollerussa quan vulguis que encara hi ha el Big Ben i quasi tota la resta. Hi ha crisi però aquestes coses no s'acaben..
Una baraçada

magazine.cat ha dit...

Segur que hi tornaré, però ara més aviat a la fira de Sant Josep, això del big-ben i els pub, ja no ho aguantaria, hummm! una estoneta potser si, però ja no mi veig, la veritat.

Salut.