dissabte, 6 de desembre del 2008

Confirmat: Zapatero té doble cara.

Era una cosa que corria pels passadissos de Madrid:" A Zapatero li passa alguna cosa". Doncs ja s'ha pogut confirmar: A Zapatero li surt una cara nova sota l'orella. Una cara que mira cap al costat (com fent-se l'orni, el desentès) mentre l'altra mira endavant.

Si no us ho creieu, mireu la foto que publico aquí al costat...

I encara corre una altra notícia, que no us la puc confirma, però us en faré una petita entrega per tal que us hi aneu fixant: sembla que n'hi està per sortir una tercera al clatell.

I tot plegat, quina importància té, us direu. Doncs sembla que és per poder mirar a la vegada cap a Catalunya i cap a la resta d' Espanya sense agafar torticoli. Sembla que hi ha una prestigiosa clínica madrilenya que fa aquests tipus de cirurgia a petició d'alguns interessats i es remoreja (ja sabeu que Madrizzz viu de rumors) que la majoria de clients són polítics. Segurament que aquest tipus de cirugia s'exportarà a l' estranger veient l'èxit que té.

A Zapatero, per exemple, li vindrà de primera: amb una cara podrà dir als catalans que complirà al peu de la lletra el que aquí diguem i amb l'altra dirà tot el contrari sense el més mínim dolor. Ni tan sols haurà de girar el coll i dissimular!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.